Масштабний теракт у готелі: кількість загиблих українців зросла у 9 разів

Кількість жертв бійні в готелі Кабула з числа українців різко зросла

Нові дані озвучив афганський журналіст Білал Сарвар в Twitter.

Так, за його інформацією, загинули шість українців – співробітники афганської авіакомпанії Kam Air.

“В результаті нападу було вбито 10 співробітників авіакомпанії KAM. Серед жертв двоє венесуельців, 6 українців. У числі загиблих – 5 пілотів. 14 співробітників пропали безвісти”, – написав Сарварм.

Він також додав, що багато авіарейсів в Афганістані скасували, тому що велика частина льотчиків, бортінженерів і членів екіпажів загинули або пропали без вісті.

 

Однак і це ще не останні дані. Так, ВВС з посиланням на інформацію поліції Кабула повідомляє, що в результаті нападу терористів на готель загинули дев’ять громадян України. Також повідомляється, що серед загиблих громадяни: Німеччини, Греції та Казахстану. Ще двоє жертв теракту не ідентифіковані.

Як повідомлялося раніше, моторошний перепад в цифрах загиблих українців (нагадаємо, офіційно поки повідомляли тільки про одну жертву) передрікав міністр закордонних справ Павло Клімкін. А посол Афганістану в Пакистані Омар Захілвал вже повідомив, що в результаті нападу бойовиків на готель загинув афганський генеральний консул Абдулла Вахід Поян.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.