Смертельна ДТП за участю юного мажора: мати загиблого відмовилась від допомоги винуватця

Мати загиблого в смертельній аварії в Харкові Володимира Віношкіна не буде спілкуватися з рідними водія “Camry” Тиграна Енгибаряна і не планує брати від них жодну допомогу.

Про це жінка розповіла виданню NewsRoom.

16 січня у Харкові водій за кермом Toyota на смерть збив 17-річного хлопця на пішохідному переході та втік з місця аварії. Винуватцем аварії виявився юний мажор Тигран Енгибарян 1999 року народження, який є сином заможного харківського приватного підприємця.

За словами матері загиблого у страшній аварії підлітка, сім’я Енгибарянів висловила своє бажання зустрітися з нею слідчому поліції, проте вона відповіла відмовою.

“Я не вважаю за потрібне слухати їх або щось обговорювати. Тим більше – ніколи і ні за які гроші я не зраджу пам’ять Вови та не піду домовлятися про якісь компенсації”, – зазначила вона.

Жінка планує разом з адвокатом наполягати на найсуворішому покаранні для 18-річного Тиграна Енгибаряна, який перебував за кермом дорогої іномарки.

“За цією статтею йому належить від трьох до восьми років і я як мати, яка втратила свою єдину дитину, сподіваюся, що він отримає максимальний термін. Я читала про те, що у водія є маленька сестра, що він добре поводився в школі, але мене це не стосується. Він скоїв вбивство й повинен понести за це відповідальність”, – вважає мати загиблого.

До слова, 18 січня, Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід Тигранові Енгибаряну. Так, винуватця смертельної аварії взято під арешт на 60 днів.

Нагадаємо, що  винуватицю ДТП, Олену Зайцеву, за останні 2 роки 8 разів затримували за порушення правил. 20 жовтня суд обирав запобіжний захід дівчині, тоді вона заперечувала свою вину і багато плакала. Тож за рішенням суду запобіжний захід Зайцевій обрали у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб.

Читайте також  Порошенко передав допомогу прикарпатській родині українського моряка

22 жовтня у Харкові прощалися із загиблим внаслідок ДТП, хлопець був єдиним сином у сім’ї. А вже, 26 жовтня, в лікарні померла ще одна постраждала у ДТП. Також,  у Харкові відтворювали події трагедії, зокрема, Олену Зайцеву привезли на місце скоєння ДТП. До тями прийшла і 22-річна вагітна, проте жінка нічого не пам’ятає про той трагічний вечір. Згодом адвокат пояснила чому справа смертельної ДТП “забуксувала”. А 29 листопада панахидою вшанували 40-й день від страшної трагедії. Також, матір Олени Зайцевої запроонувала грошу компенсацію родинам постраждалих, але ті відмовилися. Згодом у крові витуватиці ДТП наркологічна експертиза виявила сліди кодеїну. 6 грудня з лікарні виписали останню постраждалу внаслідок подій того фатального вечору. А 13 грудня під час засідання щодо продовження запобіжного заходу підозрювана Олена Зайцева визнала свою провину у скоєному. В той ж день мало відбутися засідання за участю другого фігуранта справи про страшній ДТП на Сумській –Геннадієм Дроновим. Відтак суд задовольнив клопотання прокуратури про подовження запобіжного заходу. Зайцева перебуватиме у СІЗО до 10 лютого без права на внесення застави. Також у справі Олени Зайцевої, яка вчинила резонансу аварію у Харкові та забрала життя у 6 людей, можуть з’явитись пом’якшувальні обставини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.