На Прикарпатті засудили футболіста сільської команди, який вибив судді зуб

Галицький районний суд виніс вирок у справі гравця футбольної команди села Маріямпіль, який під час футбольного матчу побив арбітра.


Футбольний матч між командами сіл Маріямпіль та Мединя відбувся 10 вересня 2017 року. Матч обслуговував арбітр “Галицької районної федерації футболу”.

На початку матчу суддя показав попередження гравцю команди Маріямполя за грубу гру проти суперника. На тридцятій хвилині гравець знову порушив правила гри на лінії штрафного майданчика, за що отримав від арбітра ще одне попередження та вилучення з поля.

Після пред’явлення червоної картки гравцю Маріямполя гравці двох команд та вболівальники підбігли до арбітра. Під час суперечки з суддею вилучений гравець двічі вдарив арбітра в обличчя. У результаті чого зламав йому зуб. За висновком медиків ці травми відносяться до легких тілесних ушкоджень.

У суді гравець визнав свою вину, сказав, що шкодує про скоєне і просить вибачення у потерпілого. Потерпілий у суді заявив, що претензій до обвинуваченого немає, і просив не призначати йому суворе покарання.

Проте суд визнав футболіста винним у хуліганстві та призначив 8500 гривень штрафу.

Нагадаємо, у вересні 2016 року Галицький суд оштрафував на 8500 гривень гравця команди села Мединя, який теж побив арбітра.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.