В центрі Франківська дітям продають алкоголь

Днями робоча група з виявлення фактів продажу алкоголю дітям відновила свою роботу.
За численними наполяганнями та скаргами жителів міста, робоча група з прийшла у заклад громадського харчування «ПІНТА-ПАБ».

Після огляду було виявлено неповнолітніх осіб за розпиванням алкоголю, — йдеться у повідомленні спільноти “Тверезий Івано-Франківськ”.

Того ж дня було зафіксовано порушення у ще двох торгових закладах: продуктовий магазин “Щедра хата” за адресою: вул. Коновальця, 121А та магазин “Кулінарочка” за адресою: вул. Тролейбусна, 24.

За фактом усіх виявлених порушень складено протокол за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім. На місце усіх подій представники робочої групи викликали працівників Патрульної поліції.

З усіма представниками торгових закладів проведено профілактичні бесіди щодо недопущення продажу алкоголю неповнолітнім у майбутньому та більш відповідальному ставленні до перевірки документів при виникненні сумнівів, — йдеться у повідомленні спільноти “Тверезий Івано-Франківськ”.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.