Заарештували жителя Прикарпаття, який сусідам на подвір’я кинув гранату

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обрано для 38-річного жителя Калуського району.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вибуху гранати на подвір’ї жителя Калуського району.

Встановлено, що 15.05.2017 38-річний чоловік, з метою вчинення хуліганських дій, заздалегідь озброївшись вибуховим пристроєм (боєприпасом) – ручною оборонною гранатою Ф-1, прийшов до помешкання односельчанина, де привів їїу дію, кинувши на подвір’я будинку, в якому перебувала сім’я потерпілого.

В результаті цьогоправопорушник шляхом здійснення вибуху спричинив пошкодження трьох вікон будинку та кузова вантажного автомобіля марки «Мерседес-БенцСпрінтер».

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 («Хуліганство»), ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляють у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.