Зіанджа прокоментувала відео-відповідь Тіни Кароль і її звернення “Боря”

Артистка вважає виявом нетолepaнтності, коли впливова людина звертається до неї, як до чоловіка. У Мережі не вщухають обговорення виступу екс-Бориса Апреля, а нині співачки Зіанджи, на “сліпих прослуховуваннях” проекту “Голос країни”, пише ТСН.

Зокрема жвавий інтерес у юзерів викликав момент, коли Тіна Кароль звернулася до Потапа, якого своїм тренером обрала Зіанджа, і сказала: “Такий фаст-фуд – це твоє”.

На сторінці в Instagram дівчина-тpaнcгeндeр прокоментувала виступ на “Голосі” і реакцію Тіни Кароль на неї.

Зокрема Зіанджа наголосила, що “коли люди, які мають авторитет і вплив у суспільстві”, продовжують “звертатися до неї в чоловічому роді – вони пропагують нетолерантність і неприйняття”.

“Я звикла мати справу з нетepпимicтю і диcкpимiнaцією. Мене обpaжали і, я розумію, що це не зміниться в найближчому майбутньому. Я та, ким я є! І пишаюся цим! І нікому не повинна доводити правильність свого вибору. Але коли люди, які мають авторитет і вплив у суспільстві, продовжують звертатися до мене в чоловічому роді – вони пропагують нетолepaнтність і неприйняття, замість рівноправності і любові!” – написала Зіанджа.

Зауважимо, що після своїх висловлювань на “Голосі країни” у бік Зіанджі Тіні Кароль довелося чи не вперше виправдовуватися. Вона записала відео, у якому пояснила, що мала на увазі під словом “фаст-фуд”. Однак у відео Тіна продовжила називати Зіанджу Борисом і звернулася до нього у чоловічому роді.

У коментарях під цим відвертим відео багато підписників погодилися із думкою співачки. А на завершення Тіна Кароль запевнила, що це лише перший ефір, і насправді у наступних глядачі побачать, що стосунки у неї із Зіанджею теплі та дружні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.