У ФРАНКІВСЬКУ П’ЯНИЙ ХУЛІГАН ПОГРОЖУВАВ ПАТРУЛЬНИМ ТА РАЗОМ З БАТЬКОМ ВЛАШТУВАВ БІЙКУ У ВІДДІЛКУ (ВІДЕО)

ооощш

Інцидент трапився в Івано-Франківську на вулиці Петлюри, 5.

 

Під час нічного патрулювання з охорони громадського порядку на службовий планшет інспекторам патрульної поліції прийшло завдання, що по вул. Петлюри бійка. Прибувши на місце, патрульні встановили, що молодий юнак, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спровокував конфлікт між громадянами, пише Фіртка з посиланням на Станіславське ТБ.

 

Крім того, хлопець застосовував нецензурну лексику і намагався йти, не зупиняючись на вимогу поліцейських. Таким чином, проти громадянина було застосовано фізичну силу і спецзасіб кайданки. Тоді ж патрульні доставили порушника у міський відділ поліції, що по вул. Бельведерська, 32.

 

Незабаром прибули батьки хлопця. А сам затриманий вигукував, що патрульні поводили себе незаконно. Тоді інспектор патрульної поліції пояснив, що такі дії можна оскаржити і ознайомив юнака з його правами. Після цього правопорушник хотів покинути відділення поліції, чим спричинив конфлікт, у який втрутився батько. Через такі дії патрульні наділи кайданки і на батька та вивели у коридор. Також хлопець кричав, що “заб’є” патрульних, які працювали при затриманні порушника за злісну непокору їх вимогам.

 

Потім хлопця у присутності свідків та батьків перевірили на драгері, результат невтішний – 1,84 проміле.

 

На даного громадянина складено протоколи за ст. 173 КУпАП, за ч. 2 ст. 178 КУпАП та ст. 185 КУпАП.

 

До слова, у березні цього року на хлопця вже було складено протокол за ч. 1 ст. 178, а саме – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді. Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення, – тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також  Брати гвалтували її, а тоді підпалили: на Івано-Франківщині мама вчинила звірячу розправу над 6-річною донечкою

 

Більше у сюжеті розповіли інспектори патрульної поліції Тарс Сита, Тарас Михайлюк,

Христина Максимчак та Назар Теслюк:

 

Джерело http://stanislavske.tv

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: