“Вирішив, що тут він стане зіркою, тому то він став бaбoю”: відомий співак жopcтоко образив екс-Бориса Апреля Зіанджу

Здається, що виступ екс-Бориса Апреля, співачки-тpaнcгeндера Зіанджі на шоу “Голос країни-8” став своєрідним лакмусовим папірцем на готовність українських глядачів до толерантності і поки що ми цей тест провалюємо – варто лише послухати, що заявляють селебрітіс, як-от Іво Бобул.

Так, відомого співака дратує Зіанджа:

“Цей маразм вже набрид, хто такий цей Апрель? Це пацан, став жінкою. І що? Яка популярність? Хто він такий взагалі? Хто його знає крім Києва і ще п’ятнадцяти чоловік, які крутяться навколо нього? На сцену він сунеться. А куди йому ще сунутися? Він співак, який щось зробив? Що він заспівав таке, щоб я сказав, що він зірка? Він нічого не співав, я не знаю жодної його пісні. Не знав і знати не хочу”

– заявив 64-річний співак.

“Стільки цікавих людей навколо. Письменників, артистів, а що таке Апрель? Сидів там десь в Штатах два роки і тут раптом приїхав, вирішив, що тут він стане зіркою, тому то він став бaбою. Це його особиста тpaгедія. Чому Україна повинна це слухати?! Н * уй він мені не потрібен, вибачте, що так кажу, але мені прикро, я пропрацював 40 років на сцені – про мене не пишуть”,

– ображено заявив Бобул.

Як викладач вокалу з великим стажем оцінити вокальні дані екс-Бориса Апреля виконавець не взявся. Замість цього зізнався, що відчуває глибоку образу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.