“Не піддавайтеся!”: синоптик попередила про погіршення погоди

Синоптик розповіла, коли в Україну повернуться морози Народний синоптик Наталка Діденко розповіла про те, яка погода буде в Україні в неділю, 4 лютого. Про це синоптик написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наталка Діденко попередила, що в найближчу ніч циклон, який рухається з південного заходу Європи досягне столиці України і принесе з собою суттєве погіршення погоди. “Ось-ось, вночі циклон з півдня-заходу Європи сяде на Київ. 4 лютого в Україні погода так собі”, – написала Діденко.

Синоптик повідомила, що на країну насувається сніг та сильний вітер. “Сніг, мокрий сніг, на сході переважно дощ. Увага! Очікується сильний вітер”, – попередила Наталка Діденко.

На заході України температура коливатиметься від 0 градусів до 3 градусів зі знаком мінус, на півночі країни буде до 3 градусів тепла. Найтепліше буде на півдні – до 8 градусів зі знаком плюс. “Температура завтра вдень на заході 0-3 морозу, на півночі від 1 морозу до 3 тепла. На решті території – центр, схід, південь – + 3 + 8 градусів”, – написала Діденко.

У столиці України очікується сильний вітер і дощ, який в неділю може перейти в мокрий сніг. “У Києві найближчої ночі буде йти дощ та завивати вітер, завтра вдень дощ може перейти в мокрий сніг. Сильний вітер! Температура вночі та вдень 0-2 градуса тепла”, – попередила Діденко.

Синоптик повідомила, що циклон, якій насувається, зіб’є атмосферний тиск, підвищить вологість і пошарпає температуру повітря. “Циклон зіб’є атмосферний тиск, пошарпає температуру, підвищить вологість, зробить дороги і ноги мокрими.

Не піддавайтеся”, – написала Діденко і попередила, що з понеділка в Україні похолодає. “У понеділок прийдуть морози”, – повідомила синоптик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.