Поблизу Івано-Франківська трапилась масштабна ДТП. Повідомляється про загиблих (відео)

Ввечері третього лютого на дорозі між Тисменицею та Івано-Франківськом сталася масштабна аварія.

Про аварію інформують у спільноті Autolife IF.

За наразі нез’ясованих обставин зіткнулися вантажівка, легковики ВАЗ та Тойота Корола. За інформацією рятувальників “Муніципальної Варти”, у цьому ДТП загинули двоє людей після того, як ВАЗ виїхав на зустрічну смугу і розбився об вантажівку. Також є травмовані.

У прес-службі ГУ Нацполіції також точних деталей пригоди поки не знають. За їхньою інформацією – “Тойота” виїхала на зустрічну смугу. Поліціянтам наразі відомо про одного загиблого та кількох травмованих. На місце події їде слідчо-оперативна група.

Інформація оновлюється…

Оновлення від 21.58.

У прес-службі обласної Нацполіції проінформували  про офіційні обставини зіткнення. 53-річна мешканка Тисменничини, їдучи за кермом Тойоти Корола, виїхала на зустрічну смугу та розбилася об вантажівку. Вона та її пасажир з Черкащини отримали травми і потрапили в лікарню. Натомість загинула 60-тирічна пасажирка Тойоти з Полтавщини, яка була на задньому сидінні легковика. Розпочате розслідування пригоди.

Фото ілюстративне

Відео Саша Фицик / Autolife IF

За інформацією рятувальників “Муніципальної Варти”, у цьому ДТП загинули двоє людей після того, як ВАЗ виїхав на зустрічну смугу і розбився об вантажівку. Також є травмовані, інформує “Галка”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.