Синоптики попереджають про нічні морози до 18 градусів та сніг удень. Прогноз погоди на 6-10 лютого

Протягом найближчих двох ночей в Україні буде до 10-18 градусів морозу. Вдень у більшості регіонів, крім півдня, також утримуватиметься мінусова температура. Від четверга сильні морози вщухнуть. Протягом тижня періодично йтиме сніг.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

ВІВТОРОК, 6 ЛЮТОГО

Хмарно з проясненями. Вночі на Правобережжі, вдень в Україні, крім Приазов’я та більшості західних областей, невеликий сніг. На дорогах північної половини країни подекуди ожеледиця.

У горах Івано-Франківщини зберігатиметься значна сніголавинна небезпека (третій рівень).

Вітер південно-західний, на Лівобережжі південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 7-12 градусів морозу, у північних та західних областях місцями 13-18 градусів, вдень 1-6 градусів морозу. У південній частині вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

Київ. Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий сніг, удень без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-8 м/с. Температура вночі близько 10 градусів морозу, вдень 2-4 градуси морозу.

СЕРЕДА, 7 ЛЮТОГО

Мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі у західних та північних областях 10-15 градусів морозу, у центральних, східних областях та на Закарпатті 5-10 градусів морозу, у південній частині 0-5 градусів морозу. Вдень в Україні від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на півдні та Закарпатті до 8 градусів тепла.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Київ. Мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі 10-12 градусів морозу, вдень близько нуля. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

ЧЕТВЕР, 8 ЛЮТОГО

Хмарно. Вночі в Одеській, Миколаївській, Вінницькій та місцями в західних областях, удень в Україні, крім сходу, мокрий сніг (на півдні, вдень і в центральних областях з дощем), місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. У південних областях і на Закарпатті вночі близько нуля, вдень 1-6 градусів тепла, на півдні Одещини до 10 градусів тепла.

Читайте також  "Стало гірше": Камалія не може вилікувати коронавірус

Вітер південно-східний, 7-12 м/с, на півдні та в Приазов’ї місцями пориви 15-20 м/с.

Київ. Хмарно. Вночі без опадів, удень мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень близько нуля. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

П’ЯТНИЦЯ, 9 ЛЮТОГО

У західних та північних областях сніг. На решті території мокрий сніг та дощ.

Температура вночі та вдень від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла (вдень на півдні 3-8 градусів тепла).

Київ. Помірний сніг. Температура вночі та вдень близько нуля.

СУБОТА, 10 ЛЮТОГО

Часом невеликий сніг, уночі на півночі Лівобережжя помірний. У південній частині переважно без опадів.

Температура вночі та вдень від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла. Уночі в західній частині та північних областях 2-7 градусів морозу. Вдень на півдні 3-8 градусів тепла.

Київ. Невеликий сніг. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень близько нуля.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.