Побиття сина депутата на “Буковелі”: стали відомі подробиці та офіційна позиція РК “Бука”

Як вже повідомляли на курорті Івано-Франківської області побили сина депутата Чернігівської обласної ради Володимира Селянського.

Про це повідомив сам Володимир Селянський на своїй сторінці у “Фейсбук”.

Втім, ввечері 7 лютого зявилася офіційна відповідь на резонансну падію від РК “Бука”, де, власне, й відбувся інцидент серед відвідувачів.

«3 лютого відбувся інцидент серед відвідувачів. Між двома компаніями, одна з яких українці, інша литовці, виник конфлікт, який переріс у декілька фізичних сутичок. Перша сутичка між компаніями відбулася в приміщенні закладу. Одна з компаній (литовці), після сутички вирішила залишити розважальний центр, інша компанія (українці), не зупинились виясняти стосунки і продовжили конфлікт вже за межами розважального центру на вулиці. Тим часом представники РЦ Бука здійснили виклик в чергову частину національної поліції, щоб вони, як правоохоронні органи, зупинили конфлікт та відновили правопорядок біля нічного клубу. Працівники поліції прибули на місце інциденту через деякий час, однак, на жаль, представників обох компаній вже не було на місці. В свою чергу, представники поліції зафіксували даний випадок та проводять по ньому слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

«Адміністрація нічного клубу наголошує на тому, що охорона закладу не була стороною конфлікту, а лише втихомирювала та заспокоювала його учасників. В процесі слідчих дій адміністрація закладу надає правоохоронним органам всю наявну інформацію та свідчення щодо даного інциденту», – наголошують представники РК «Бука»

«В свою чергу просимо не піддаватись на провокації та гучні заголовки типу: «охорона нічного клубу побила відвідувачів». Пропонуємо дочекатися висновків компетентних органів, які проводять щодо даного інциденту слідчі дії», – додають представника розважального комплексу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.