Чим закінчились “подвиги” п’яного косівського поліцейського, який нападав на громадянина (відео)

На відео поліцейський в п’яному стані підтверджує, що перед цим керував своєю автівкою та намагався незаконно затримати громадянина, який, на його думку, створював аварійну ситуацію. При цьому поліцейський упевнений у своїй правоті та розповідає на камеру про те, що дійсно випив. Нібито через те, що дружина в цей день розповіла про свою вагітність.

46e552f2dfb7d99d75c19c585c26600adcbb869388d8d1fc2e6daf5abeb608e7_full

Нагадаємо, співробітник поліції Косівського РВ Володимир Ковальов, прийнявши чималу дозу спиртного, у вільний від служби час, вирішив покататися на особистому автомобілі. Щоб не було нудно, поліцейський під приводом наведення порядку на дорогах, почав переслідування автомобіля Сергія, а наздогнавши його в Кутах, почав наносити удари по кузову ногами і руками. Все це відбувалося серед білого дня в самому центрі села. Поліцейський був упевнений у своїй безкарності.

Переляканий автомобіліст, вирвавшись від поліцейського-дебошира і знаючи про кругову поруку в Косівському відділенні поліції, поїхав в сусідню Чернівецьку область, в Вижницю, шукати захист у правоохоронців. Там його знову наздогнав Ковальов і вже біля поліцейської дільниці продовжив погрожувати і наносити удари по автомобілю.

Під тиском журналістів та потерпілого, поліцейського запросили пройти огляд на стан спяніння.

При проходженні медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння, приладпоказав наявність алкоголю в крові поліцейського в розмірі 1,8 проміле. Це відповідає, приблизно, випитій пляшці горілки.

Джерело www.versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: