Франківські чиновники з лопатами прибирали місто від снігу

Сьогодні зранку в Івано-Франківську працівники міського виконавчого комітету та міської ради вийшли на боротьбу із наслідками вчорашнього снігопаду.

Про роботу чиновників у мережі Фейсбук відрапортував міський голова Руслан Марцінків. 

“Власним прикладом: цього року працівники виконавчого комітету знову вийшли прибирати Івано-Франківськ після сильних снігопадів. Треба разом прибирати наше місто, коли сніжило два дні й комунальники не можуть впоратися з такою кількістю снігу”, – написав Марцінків.

Марцінків закликав франківців взяти приклад з чиновників та прибрати сніг біля свого дому.

Нагадаємо, 31 січня Руслан Марцінків підписав розпорядження “Про організацію очистки території міста Івано-Франківська в зимовий період”.

Розпорядженням доручено структурним підрозділам та працівникам виконавчих органів Івано-Франківської міської ради брати участь у розчищанні вулиць та площ міста від снігу. Також затверджено перелік площ і вулиць, за прибирання яких відповідають чиновники.

Для прикладу, Руслан Марцінків відповідальний за прибирання площі перед ОДА. Перший заступник Микола Вітенко – за прибирання вулиць Гончара та Страчених, керівник апарату Ігор Шевчук – площі біля ратуші.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.