Зі сльозами на очах: Тіна Кароль на шоу Голос країни, відверто зізналася про своє єдине кохання у житті

Третій випуск восьмого сезону шоу Голос країни вийшов на телеекрани 11 лютого 2018 року. Команди зіркових тренерів поповнилися новими учасниками. Останнім на сцену 3 випуску Голосу країни 8 вийшов Андрій Рибарчук, який виконав пісню Тіни Кароль “Закрили твої очі”.

Співачка не змогла стримати емоцій, пише Радіо Максимум

Голос країни продовжує відкривати нові таланти, одним з яких став справжній самородок з Чернівців Андрій Рибарчук. Хлопець неймовірно чуттєво виконав пісню “Закрили твої очі” і до нього розвернулися всі тренерські крісла.

Андрій працює керівником відділу у фінансовій компанії, але щасливим його робить саме музика. Для участі в “сліпих прослуховуваннях” буковинець обрав відверту композицію Тіни Кароль.

Після того, як усі чотири тренерські крісла розвернулися до виконавця, Джамала зазначила, що не чула цієї пісні у виконанні Тіни, а Сергій Бабкін попросив поп-діву виконати “Закрили твої очі”. Однак Кароль відмовилася.

“Вона занадто особиста. Вибачте, але я мушу відмовити. Не зможу. Такі пісні виконувати, складно. Після них дуже складно повернутися в ту Тіну, яка сидить на цьому кріслі. На моїх концертах це вже пік. Я пoмuрaю після неї кожного разу. Пoмuрaю дyшею, тому що моя дyша завжди буде співати про одного і того самого”, – зі сльозами на очах поділилася співачка.

Нагадаємо, що композицію “Закрили твої очі” Тіна Кароль присвятила своєму чоловікові Євгену Огіру, який кілька років тому пoмeр від paку.

Слова зірки розчулили і своїх колег, і глядачів. Не встояв і Андрій Рибарчук: він обрав команду Тіни. Насамкінець новий учасник Голосу, Сергій Бабкін та Тіна Кароль проникливо виконали пісню “Забери”. Послухайте!

Голос країни 8 сезон 3 випуск відео онлайн: Андрій Рибарчук – “Закрили свої очі”:

Читайте також  Поляк влаштував акт вандалізму на військовому цвинтарі у Львові

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.