В Івано-Франківську голодна дитина втекла з дому до сусідів: опубліковані фото

В Івано-Франківську п’ятирічний хлопчик втік з дому до сусідів. Усе тому, що батьки не годували його та виховували у жахливих умовах.

Про це розповіла начальник сектора ювенальної превенції управління поліції в області Алла Бойчук, повідомляє 0342.ua.

Про подію до поліції сповістила сім’я, до якої втекла дитина. Працівники ювенальної превенції з’ясували, що хлопчик був голодним і потребував допомоги медиків, проте матері було байдуже щодо цього. Окрім того, до свого помешкання 30-річна матір хлопчика не впустила поліцейських і взагалі відмовилася від спілкування з ними.

Відтак, правоохоронці доставили малюка до лікарні. Згодом з’ясувалося, що у квартирі, де проживають ще 3 дітей у віці 10, 9 і 3 роки, безлад і антисанітарія. Це довели фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Проте матір дітей вважає, що вони мають необхідні умови для проживання і нормального розвитку. Тож жінка поскаржилася керівництву обласної поліції на незаконні, на її думку, дії поліцейських, які вилучили дитину.

Інших дітей, які залишилися в неблагополучній сім’ї, правоохоронці доставили в центр соціально-психологічної реабілітації. Їхня матір за невиконання обов’язків по вихованню дітей притягнута до адміністративної відповідальності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.