На Франківщині жінка видурила гроші у закоханого чоловіка з Тернополя

Жителька Надвірної видурила гроші  у тернополянина, який шукав кохану за оголошенням в газеті, повідомляє прес-служба прокуратури області. 

telefonni_

Надвірнянська місцева прокуратура скерувала до  суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевої жительки, яка з корисливих мотивів  вирішила збагатитися за рахунок чужих коштів.
Так, прочитавши оголошення в газеті, про те, що житель Тернопільської області розшукує дівчину з якою познайомився на весіллі в Надвірній, вирішила видати себе за неї. Зловмисниця зателефонувала до чоловіка та, збрехавши, що саме з нею він знайомився, попросила позичити їй гроші.

 

Відтак, на її прохання, тернополянин переказав їй на банківський рахунок понад 4 тис грн. Отримавши кошти, вона розтратила їх та на дзвінки більше не відповідала.
Обвинувальний акт щодо жінки зловмисниці скеровано до суду за частиною першою статті 190 – Шахрайство КК України.

 

За це жінці загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

 

Джерело: http://tenews.te.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: