На Рогатинщині у ДТП загинула 68-річна жінка

13 лютого, у селі Фрага Рогатинського району трапилася ДТП з фатальними наслідками.

Близько 07:45 на ділянці автодороги Н-09 сполученням “Мукачево-Львів”, що між с. Фрага Рогатинського району та с. Новострілища Жидачівського району Львівської області (на території Рогатинського району), відбулось ДТП.

Автомобіль Fiat Doblo під керуванням 40-річного мешканця Коломийщини в складних погодних умовах не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos, яким керував 50-річний франківець.

У результаті аварії пасажир автомобіля Daewoo Lanos – 68-річна жителька міста Івано-Франківськ – від отриманих трав померла на місці події. Водій Daewoo Lanos отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, гематоми лобної ділянки, забій грудної клітки, після надання медичної допомоги у Рогатинській ЦРЛ від госпіталізації відмовився.

Пасажирка автомобіля Doblo, 14-річна мешканка Коломийського району, учениця 8-го класу, із тілесними ушкодженнями у вигляді струсу головного мозку, забоями м’яких тканин, саднами обличчя та саднами голови госпіталізована у Львівську міську дитячу лікарню.

За результатами проведеного медосвідчення водії – тверезі. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ст.286 ч.2 ККУ).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.