Паб на “стометрівці” відзначився продажем алкоголю неповнолітнім (фото)

16 лютого 2018 року робоча група вирушила на пошуки закладів, де нехтують нормами законодавства і не перевіряючи документів у сумнівних за віком осіб здійснюють продаж алкоголю.

Про це повідомляють в спільноті “Тверезий Франківськ”.

“Шукати довелось не довго і уже в першому ж закладі в який навідались в самісінькому серці міста на усім знаній “стометрівці” в кафе ПАБі “BIERKELLER” за адресою: вул. Незалежності, 16 після певного огляду виявили неповнолітню особу за вживанням алкоголю.
Варто відзначити адміністрацію даного закладу, яка визнала свою провину і надала усі необхідні документи для фіксації порушення, а також запросила представників робочої групи для проведення інструктажу з своїм персоналом з метою недопущення продажу алкоголю неповнолітнім у майбутньому.
За фактом порушення складено протокол за статтею 156 кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними. “, – йдеться у дописі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.