Дороги Франківська лишилися без асфальту

Колись, у мережі був жарт: чому тонкий асфальт – щоб рідну землю краще бачити. Нажаль, на деяких ділянках доріг в Івано-Франківську водіям – не до сміху. Що сталося та як відреагували посадовці – читайте дали на Franyk.city.

Зійшов сніг і показав, що наші деякі ділянки доріг геть у занедбаному стані. Про це повідомила заступник начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Яна Юносова.

Рішення проблеми поступило від міського голови: Руслан Марцінків дав указ ліквідувати ями. Ліквідувати бездоріжжя будуть холодним асфальтом. Проте, вулиці, де зараз важко проїхати автомобілем не назвали.

Цікаво, що таку техніку використовують у США. Суміш є модифікованим асфальтом і не потребує додаткових зусиль для трамбування та укладання. Твердим асфальт стає внаслідок трамбівки автомобільними колесами.

Водії не раз нарікали на якість наших доріг. Ще шість днів тому скаржилися на вулицю Пасічну, де під час потепління франківчани побачили величезні ями, що можуть просто пошкодити авто. До підрядника, який виконував роботи направили претензію.

Водії розповідають, що під час проїзду неякісними дорогами часто псуються диски та шарові опори. Крім цього, можуть постраждати ще й шини. Якщо яма глибока є вірогідність того, що авто може забуксувати.

Щоб не потрапити у небезпечну ситуацію, слід перш за все пересуватися лише знайомими дорогами. Ну, а якщо ви вже потрапили у неприємну ситуацію та застрягли в ямі, одразу вмикайте аварійне світло та за 30 метрів не полінуйтеся та поставте спеціальний знак, щоб інші водії бачили ситуації та не створили аварії. Оцініть рівень критичності вашої дорожньої пригоди. Від цього залежить, чи потрібно вам викликати поліцію. Якщо ж ситуація склалася таким чином, обов’язково сфотографуйте, а краще зніміть на відео ваше авто до приїзду правоохоронців.

Читайте також  На Прикарпатті сталася смертельна ДТП (Фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.