На Запоріжжі жінку скалічили у лікарні (фото)

Жительку міста Приморськ Запорізької області Ларису Шепель скалічили у тамтешній районній лікарні, куди вона потрапила 15 лютого з невеличким недомаганням.

Про це постраждала розповіла кореспондентові Depo.Запоріжжя.

Жительку міста Приморськ 46-річну Ларису Шепель скалічили в районній лікарні, куди її доставили швидкою через нудоту. Лариса – інвалід першої групи, в неї доволі рідкісне імунне захворювання. Тож жінка з увагою ставиться до свого здоров’я.

Минулого тижня їй стало зле, зі скаргами на нудоту та блювоту вона викликала швидку. Її доставили до районної лікарні. У прийомний покій завозили на каталці фельдшер і водій швидкої. За словами жінки, вони дуже поспішали, через це “не вписалися” у двері і розірвали Ларисі ногу, після чого упустили її з каталки.

Лариса втратила свідомість, її миттєво ушпиталили до реанімації. На рвану рану ноги наклали 14 швів. Згодом з’ясувалося, що у жінки також зламане ребро.

Лариса вже звернулася до поліції, а також збирається позиватися на фельдшера та водія, яких вважає винуватцями трагедії, до суду.

Жінка каже, перед нею навіть не вибачилися. А водій швидкої, дізнавшись про заяву до поліції, увірвався в палату реанімації, де влаштував Ларисі скандал.

“Вони мають відповісти. Я це роблю не для себе, а для того, аби більше ніхто не потрапив у таку ситуацію”, – каже Шепель.

Нині жінка перебуває вдома. Почувається не дуже добре, скаржиться на болі у боці через поламане ребро. Та каже, що і вона, і її близькі – у шоці від того, що з нею сталося.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.