На Херсонщині дівчина 9 місяців прикидалася вaгiтною, щоб виманити гроші у хлопця

18-річна жителька Новотроїцького району шaxрайським шляхом заволоділа майже 15 тисячами гривень свого хлопця, повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Поки коханий був на заробітках за кордоном, дівчина повідомила йому про свою вагiтність. Спочатку попросила надіслати їй 2 тисячі гривень на переривання вaгiтності. Пізніше зателефонувала і сказала, що залишила дитину і їй потрібні гроші на лікування. Хлопець переказав їй 8 тисяч гривень.

Час від часу дівчина надсилала коханому фото нібито її УЗД. Чоловік продовжував надсилати їй гроші. А через 9 місяців вона повідомила, що наpoдила сина і їй знов потрібні кошти.

Дізнавшись щасливу новину, хлопець сказав, що через кілька днів повернеться із заробітків і привезе гроші. Після чого він зателефонував знайомій і попросив навідати молоду матір і новонаpoдженого, щоб перевірити, чи не потрібна їм допомога. На що знайома повідомила, що дівчина не була вагiтною і весь час гуляла з іншими чоловіками.

Сама ж дівчина пояснила, що терміново потребувала грошей, тому вигадала історію з вагiтнiстю. Гроші вже колишнього хлопця вона витратила на власні потреби.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.