Всесвітньо відому зірку Playboy зарізали на очах її малятка

Модель була жорстоко вбита у квартирі в Кишиневі.

Відому в усьому світі молдавську модель, зірку Playboy Анастасію Чекаті зарізав її чоловік, після чого наклав на себе руки.

Чоловік моделі, власник приватної стоматологічної клініки Олексій Мітакі, завдав їй кілька ножових поранень, а потім стрибнув з даху будинку, повідомляє Daily Mail. Тіло чоловіка поліція виявила на вулиці, а в будинку – труп жінки і їх немовля, що захлиналось від плачу.

Страшна різанина відбулась у присутності дитини, якій виповнилось лише 3 тижні від народження, вона залишилася неушкодженою. Перед тим, як накласти на себе руки, чоловік зателефонував родичам і попросив їх подбати про дитину.

Зі слів родини, сім’я часто сварилася. У місцевих ЗМІ додають, що пара вже давно не жила разом, оскільки у чоловіка була інша жінка.

Анастасію була відома в модельному бізнесі. Вона почала кар’єру в 16 років. Знімалася в серіалі “Las Fierbinţi” в Бухаресті. Також в сусідній країні Анастасія Чекаті посіла друге місце у фіналі конкурсу Euro Sexy. Її фотографії були на сторінках модних журналів, таких як GQ, Playboy і Maxim. Вона знялася в кліпі знаменитого DJ Basshunter “Crash and Burn”.

Пізніше Анастасія переїхала в Дубай. Там вона працювала над декількома телевізійними проектами і над своїм новим альбомом. Зовсім недавно вона запустила лінію вечірніх суконь. Молода жінка захоплювалась йогою, подорожами і спортом.

34-річний Олексій Мітаче був відомим у Кишиневі стоматологом – лікував заможних і відомих людей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.