ВВС: Рейс МН17 розстріляв український винищувач

Очевидці розповіли BBC, що Boeing над Донбасом збив український військовий літак
 1

Компанія ВВС анонсувала документальний фільм про збитий Боїнг над Донбасом.

Документальний фільм британської телекомпанії ВВС відкриє “нові шокуючі звинувачення з приводу збитого малайзійського Боїнга МН17”. Серед основних версій трагедії – пасажирський літак був збитий винищувачем, друга версія – бомби на борт підклали агенти ЦРУ, повідомляє видання Sunday Express.
Фільм представить нові докази, що пасажирський літак був збитий українським винищувачем.
Інша теорія, висунута телекомпанією ВВС, говорить про те, що бомби на борт пронесли і встановили агенти ЦРУ за підтримки України в рамках проведеної контртерористичної операції.
Про те, що в небі перебували два літаки у момент вибуху, кажуть свідки трагедії, що сталася.
“Ми чули вибух. Спочатку ми бачили два літаки, коли прогримів вибух, другий літак розвернувся і полетів назад”, – розповідає Наталя Бероніна.
Німецький журналіст Billy Six знайшов сімох свідків, які бачили другий літак поруч із Боїнгом. Один із них навіть бачив пущену ним ракету класу “повітря-повітря”.
У фільмі розповідається також і про українського льотчика Владислава Волошина, пілота того самого українського винищувача. Хоча сам льотчик заперечує всі звинувачення.
Але ще більш шокуючі заяви прозвучали від приватного слідчого Сергія Соколова. Він привернув близько ста агентів для розслідування цієї справи.
Сергій Соколов розкрив, що на місці катастрофи в уламках не було шрапнелі, якою начинені ракети “земля-повітря”. Він наполягає на тому, що йому вдалося “дістати” телефонну розмову між двома агентами ЦРУ, що говорили про те, щоб підкласти дві бомби на борт МН17.
ЦРУ таким чином допомагало українській секретній службі. “В операцію були залучені як агенти ЦРУ, так і голландські служби безпеки. Вибухівку заклали в аеропорту в Голландії”.
Як повідомляється, катастрофу пасажирського літака було влаштовано для того, щоб дискредитувати Росію, показати її варварською країною, ввести ще жорсткіші санкції проти Росії і посилити присутність військ НАТО як в Європі, так в Україні.
Документальний фільм “Таємні файли: Хто збив борт МН 17?” покажуть 3 травня о 21:00.
Нагадаємо, 13 жовтня був опублікований текст доповіді Міжнародної комісії про катастрофу Боїнга. У ньому йшлося про те, що рейс MH17 був збитий ракетою з “Бука” серії 9М38 з бойовою частиною 9М314М.
Малайзійський літак, який прямував рейсом MH17, розбився 17 липня 2014 року, після того як він був збитий, імовірно, ракетою “земля-повітря”. Всі 298 осіб, що знаходилися на борту, загинули.
Джерело: http://ua.korrespondent.net

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: