Волинському комуністу, який відрізав собі пeнiс, не дають російського громадянства

Журналіст з Луцька Олександр Некрот, який втік з України до Росії, у зв’язку з відкритими кримінальними провадженнями СБУ, наразі з дружиною живе в халупі в Ольховатському районі Воронезької області та досі не може отримати російське громадянство.

Про це повідомляє Інформаційне агенство Волинські Новини з посиланням на одне з російських ЗМІ.

Олександр Некрот народився 3 листопада 1974 року в місті Луцьку, в 1991-му закінчив середню радянську школу, в 1996 – факультет україністики Волинського державного університету ім. Лесі Українки, із вересня 1997 року працював на різних посадах у газетній журналістиці.

 

У березні 2014 року Некрот розмістив на сайті місцевої комуністичної партії коротке повідомлення: “Якщо ви, нацисти, будете нас, комуністів, різати, то руки у нас розв’язані!”.

Як розповідають колишні колеги, які працювали з ним в редакції “Сім’я і дім” Олександр ножем відрізав собі пеніс з невідомих мотивів. З їхніх слів, коли вони прийшли зранку на роботу, то все було в крові, тому їм довелося викликати “швидку”, аби його забрали до лікарні.

Як йдеться на сторінках російського видання, час на Західній Україні тоді був страшний, оскільки натовп в балаклавах нібито вривався на партійні збори комуністів та бив всіх битами та цепами. Проте кримінальну справу проти Некрота СБУ порушила лише за статтями “тероризм” та “посягання на територіальну цілісність України”.

 

Після цього журналіст втік до Воронежа, господарі зйомних квартир відмовлялися його реєструвати, він співпрацював з Комуністичною партією РФ Воронезької області, згодом його звідти вигнали. Згодом він пиляв дрова у Білгородській області, звідки переїхав до будиночку тещі першого секретаря Ольховатського райкому партії, де немає газу та води.

Читайте також  Мобілізація в Україні: ухилянтів хочуть позбавляти громадянства

Волинський комуніст подав документи на біженство – йому відмовили в Воронежі, Москві, тобто МВС Росії. Зараз йому загрожує депортація.

 

Колишні колеги журналіста згадують, що він завжди мав проросійські погляди, любив російську літературу та був трішки несповна розуму, хоча працював головним редактором міліцейської газети “Резонанс” і був талановитим журналістом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.