«Іра Білик просто оторопіла, почувши про це. Кіркоров і Басков теж.»: Руслан Квінта зробив гучну заяву

Популярний український композитор Руслан Квінта зізнався, що останнім часом відмовляє всім музикантам, бо ж почав писати зовсім іншу музику, передаєКорупція.Стар


Про це він розповів в одному із інтерв’ю.

«Я всім відмовляю. Мені зараз хочеться створювати зовсім іншу музику, яка не підходить цим артистам. Напевно, переломний момент настав для мене після того, як відпала частина великого ринку Росії, і ми почали варитися у власному соку. Побачите, пройде років п’ять, і ми зможемо, як зараз румунські музиканти, потрапити в престижні європейські рейтинги. Зараз у нас для цього є всі», – поділився Квінта.

Окрім цього, Руслан розповів, що перед відбором на “Євробачення” йому довелось “об’їжджати” своїх колег з проханням взяти участь в конкурсі.

«На самому початку, коли ми тільки оголосили прийом заявок, активність артистів була невеликою. Не знаю, з чим це було пов’язано. Може, з тим, що я на цьому проекті нове обличчя. Тому мені довелося влаштувати, так би мовити, об’їзд всіх своїх колег по цеху: продюсерів, артистів», – підкреслив продюсер.

На думку Квінти, зірки просто бояться почути негативні коментарі в свою сторону та втратити популярність.

Від такої ж пропозиції відмовилась Ірина Білик.

«Скажу більше – пропонували навіть її синові (брати участь в Євробаченні – ред.). Я знаю, що він пише для співачки хорошу музику. Іра просто розгубилася, почувши про цю пропозицію», – уточнив Квінта.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.