Франківський патрульний, якого звинувачують у ДТП, вивозив сім’ю переселенців з-під обстрілів. ВІДЕО

Нагадаємо, аварія сталася в лютому 2015-го року. В ухвалі Дубенського райсуду йдеться, що франківський інспектор спровокував ДТП на трасі Київ-Чоп в районі села Турковичі, що на Рівненщині. Він, під час обгону попутної вантажівки з напівпричепом, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся лоб в лоб з автомобілем. У результаті, водій зустрічного авто і його пасажир отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. На судовому засіданні патрульний свою провину не визнав. Він наголошував, що коли намагався закінчити обгін і повернутися на свою смугу руху, вантажівка почала пригальмовувати, тому  він також змушений був  пригальмувати. Після цього автомобіль став некерованим і його винесло на смугу зустрічного руху.

Додамо, патрульна поліція в місті Івано-Франківську запрацювала 31 січня 2016 року. Відповідно, на момент аварії чоловік патрульним поліцейським не був. МІСТО звернулося в Управління патрульної поліції Івано-Франківська, щоб спростували або ж підтвердили інформацію. Адже у мережі виникли обурення, чому на службу взяли інспектора з таким минулим за спиною і хто він.

У відомстві пояснили, що ДТП вчинив боєць батальйону “Донбас”, коли вивозив сім’ю переселенців з-під обстрілів – з Попасної. По дорозі вони потрапили у ДТП – про це розповіла сама переселенка місцевому інтернет-виданню. Марина Воронцова – з міста Попасна Луганської області. Жінка розповіла, що з Попасної її з дітьми вивіз боєць батальйону «Донбас» Антон Боєв. Він тоді якраз привозив допомогу українським воякам. Чоловік Марини приїхав пізніше. Та навіть доїхати до Франкіська без перешкод не вдалося. У Дубнах їхній автомобіль потрапив у ДТП. Однорічна дитина вилетіла в заднє вікно, пролетіла 20 метрів, і упала в замет – на хлопчику ані подряпини. Старша донька сиділа попереду – теж усе обійшлося. Лише у Марини був струс мозку. Зараз родина мешкає у селі Делієве Галицького району.

Читайте також  У Франківську Марцінків і чиновники МВК прибирали площу перед адмінбудинком від снігу (фото)

Більше дивіться у сюжеті ТСН “Із обстріляної Попасної боєць врятував чужу сім’ю з двома дітьми”:

Антон Боєв дійсно несе службу у патрульній поліції. Боєв спочатку працював на лінії, а тепер є інспектором відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську. Патрульний добре відомий містянам, насамперед, як боєць АТО, бо пройшов не одне коло пекла, а тепер крім служби ще допомагає як волонтер. Саме тому “Тоха” опинився у 2015-му в Дубнах, де сталася аварія. Чоловік народився у сім’ї військового у Криму, у п’ять років переїхав до Франківська. На Майдан поїхав майже одразу. Після перемоги Революції Гідності разом із друзями вирішив їхати на Донбас, боротись з сепаратистами. Став добровольцем батальйону “Донбас”. Воював у Артемівську, Попасній, Лисичанську. Потрапив у кільце Іловайська, пробув у полоні чотири місяці. Повернувся у рідний Франківськ – з переламаними ребрами та щелепою, з кулею у нозі. Коли почув про набір до нової патрульної поліції, зголосився. Пройшов всі випробовування і був зарахований до лав поліції. Антон отримав не одну відзнаку, серед останніх – відзнака Президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.