На Прикарпатті в гірській місцевості за добу випало 20 см снігу

Проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно 636 одиниць техніки та 962 робітників, на чергуванні 1080 одиниць техніки та 1477 робітників.

Опади у вигляді снігу спостерігаються у західних, південних та східних областях, на решті території без опадів.

В гірській місцевості інтенсивність опадів була сильніша – там випало до 20см (Івано-Франківська область).

Температура повітря в західних та центральних областях коливається від -15° до -9°С, у східних та північних областях від -22° до -10°С, на півдні країни -12° -1°С.

На перевальних ділянках доріг без опадів, лише на Торунському та Вишківському падає невеликий сніг. Температура повітря коливається від -12° до -18°С. Стан покриття в більшості перевалів мокре, на Вишківському та Ужоцькому засніжене.

За повідомленням Гідрометцентру, 25 лютого на Правобережжі України, вдень на Прикарпатті та Закарпатті невеликий сніг. Вітер переважно північний 5-10 м/с. Температура у південній частині та Закарпатті вночі 7-12°, вдень 3-8° морозу, на решті території вночі 13 – 18°, вдень 9 – 14° морозу, в Карпатах вночі 20 – 25°, вдень 15 – 20° морозу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.