Мер зізнався, що давав хабарі

Нове інтерв’ю мера розкрило декілька цікавих подробиць з минулого нашого посадовця. Кому і за що давав хабарі мер Івано-Франківська – читайте на Franyk.city.

Факти з минулого політиків завжди всіх цікавили. Сьогодні Руслан Марцінків, мер Івано-Франківська приголомшив новиною про те, що колись він давав хабара. За словами посадовця така ситуація склалася у 2001 році, коли наш майбутній чиновник був ще студентом. Тоді він проходив підготовку на військовій кафедрі. Тим не менш, Руслан Марцінків підтвердив, що це був ледь не одиничний випадок і за весь період навчання наш мер ні гривні не платив. На даний момент у чиновника вже є друга вища освіта. Вся ця інформація пролунала під час прямого ефіру на особистій сторінці посадовця у соціальних мережах.

Слід відзначити, що у медіа сфері не зустрічається більше ніяких згадок про надання хабара нашим мером. Окрім, звісно, цієї курйозної інформації.

Загалом багато інформації про мера Івано-Франківська можна знайти на його особистих сторінках у соціальних мережах. Тут з’являються його міні-звіти про участь у різних заходах та загалом інформація про роботу. На даний момент у нас в Україні не так багато політиків веде свої аккаунти в інтернеті. Цікаво, що Руслан Марцінків тижнями раніше вимагав від комунальних підприємств також ведення своїх сторінок у соціальних мережах.

Себе мер позиціонує, як політика, що відкритий до спілкування з мешканцями міста. Згідно його звітам в Instagram посадовець виїздить навіть на ринки, щоб поспілкуватися з франківцями.

Політтехнологи стверджують, що такий прийом вже давно відомий у західній Європі та США. Там вже ніхто не дивується, коли хтось з чиновників не просто виходить поспілкуватися з  місцевими, а й їздить громадським транспортом.

Читайте також  Затриманий на хабарі війт з Підлужжя вини не визнає – каже, що взяв подяку. ВІДЕО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.