“Ось це ВІА Гра могла б бути”: Потап розбурхав мережу цікавою пропозицією

Користувачі соцмережі розділилися в думках з цього приводу.

Відомий український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко) розбурхав мережа цікавою пропозицією. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, передає Ukr.Media.

Потап опублікував спільне фото відомих співачок і своїх колишніх підопічних – Наді Дорофєєвої, Насті Каменських і Мішель Андраде.

“Ось це Віагра могла б бути!” – підписав знімок Олексій.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на таку пропозицію.

“Дівчатка такі різні, але кожна по-своєму прекрасна”, – пишуть в мережі.

“Блін, а класна ідея, тріо з них вийшло б відмінне”, – додали юзери.

“Та ну! Віагра тут взагалі відпочиває”, – вважають деякі користувачі.

Надя Дорофєєва – українська співачка, учасниця групи “Час і Скло”.

Настя Каменських – відома українська співачка, яка виступає останнім часом під псевдонімом NK, з 2006 — го по 2017 рік — учасниця дуету “Потап і Настя”, робота в якому приносить співачці популярність, численні нагороди і премії.

Мішель Андраде – українська співачка і телеведуча болівійського походження. Завдяки саунд-продюсеру Вадиму Лисиці вона познайомилася з Потапом, який запропонував їй співпрацю. За словами Потапа, він не зустрічав такої красивої і талановитої співачки з часів знайомства з Настею Каменських. 2 жовтня 2016 року Мішель Андраде уперше виступила на великій сцені з групою Потапа Mozgi на концерті, який організував телеканал М1.

4 листопада 2017 року відбувся її перший великий сольний концерт. 9 грудня 2017 року Мішель Андраде спільно з групою Mozgi перемогла в номінації “Проект року” на премії “M1 Music Awards. III елемент”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.