На Прикарпатті ґвалтівника та вбивцю 9-річної дівчинки засудили до довічного ув’язнення

30-річний Роман Ящевський, якого обвинувачували у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної мешканки села Рожнів Косівського району, отримав довічний термін.

Як повідомляв КУРС, 7 червня 2015 року у селі Рожнів Косівського району 9-річна дівчинка пішла до магазину за продуктами і не повернулася. Знайшли дівчинку через півтори доби мертвою.

Під час розслідування жорстокого вбивства допитано понад 600 мешканців, призначено понад 40 різних експертиз, проведено низку обшуків. Через кілька днів особу убивці було встановленота затримано, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На час скоєння злочину він проживав у селі Рожнів. У 2008 році був суджений за статтею 187 Кримінального кодексу України за вчинення розбійних нападів на жінок, при яких використовував ножа і завдавав потерпілим тілесних ушкоджень. У 2012 році його було умовно достроково звільнено від відбуття покарання.

Після тривалого слухання справи у суді 1 березня 2018 року вироком Косівського районного суду уродженця Тернопільської області 1987 року народження за вище вказані злочини засуджено та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.