У цієї жінки приймали пологи 20 медиків і головлікар лікарні. Перший раз за 50 років сталося це диво!

Нещодавно в одному з Петербурзьких пологових будинків сталося диво – молода мама Олена Гончар народила четверню! У жінки з’явилися на світ три дівчинки і хлопчик, на данний момент…

Нещодавно в одному з Петербурзьких пологових будинків сталося диво – молода мама Олена Гончар народила четверню! У жінки з’явилися на світ три дівчинки і хлопчик, в даний момент малюки знаходяться у відділенні інтенсивної терапії. Народження малят, на щастя, пройшла успішно, пологи приймали близько двадцяти медиків, включаючи головлікаря лікарні, передає Ukr.Media.

Народження чотирьох близнюків сталося в пологовому будинку №17, в якому вже багато років успішно проводять ускладнені пологи. Так як ризик при появі відразу чотирьох малюків дуже великий, Олені було вирішено провести кесарів розтин.

Такий багатоплідної вагітності в історії цього пологового будинку не траплялося вже близько 50 років, і, після успішно виконаної роботи для всього персоналу це було справжнє свято.

Імена для малюків батьки підготували заздалегідь, дівчаток назвали Вікторія, Єва і Мілана, а єдиного сина – Артемом. Вийшло так, що на момент пологів, в зв’язку з роботою, батько сімейства знаходився на іншому кінці країни і не зміг бути присутнім при народженні своїх чотирьох дітей.

Але до того моменту, як мама і малюки поправляться, чоловік Олени вже повернеться додому і зможе побути зі своєю сім’єю.

Подружжя до народження дітей вже багато років жили у двокімнатній квартирі разом з мамою Олени і тепер, після поповнення, вони гостро потребують нове житло.

В мерії Санкт-Петербурга обіцяли, що жінка після народження дітей отримає суму в розмірі 920 тисяч рублів, а також додадуться щомісячні виплати на кожну дитину. Що найприємніше, Олені збираються виділити спеціальну няньку, яка допоможе молодій мамі з дітьми.

Читайте також  “Без вас – ніяк”: заражена вірусом Олена Зеленська несподівано вийшла на зв’язок з українцями

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.