Привіт, привіт: відома співачка з Івано-Франківська після довгої перерви випустила пісню. ВІДЕО

Українська співачка Lama (Наталія Дзеньків), уродженка Івано-Франківщини випустила романтичну україномовну композицію “Привіт, привіт”, записану разом з оркестром “Віртуози Києва”.

Автором пісні “Привіт, привіт” виступила сама Lama, інформує WestNews з посиланням на РАДІО МАКСИМУМ.  Над треком вона працювала близько трьох місяців, а музику написала, поки її саунд-продюсер був у від’їзді.

“Це неймовірно близька для мене робота. Композиція “Привіт, привіт” є моїм зверненням до друзів, близьких, рідних та до Всесвіту в цілому. Вона втілює період мого життя, коли я пройшла крізь певний досвід, туман матеріального світу у переслідуванні примарного кохання, яке, у фіналі, розчинялося, наче цукор у гарячій воді. Це той досвід, коли ти покидаєш ілюзорний світ, усвідомлюєш справжню істину, та цінуєш те, що робить тебе дійсно щасливою людиною”, – прокоментувала прем’єру Lama.


Довідка:

Наталя Ігорівна Дзеньків (14 грудня 1975, Івано-Франківськ) – українська співачка, пісняр, вокалістка гурту Lama. Відома також як Lama, оскільки на початку існування гурту вона була єдиним постійним його учасником.  Народилась в сім’ї артистів Гуцульського ансамблю пісні й танцю. Закінчила музичне училище за класом фортепіано. На початку 1990-х співала в гурті «Магія». Через тиждень після виходу першого альбому, було продано близько 20 тисяч екземплярів дисків. Є одним із засновників гурту Lama, що виник 2005 року. Продюсер з 1997 по 2012 роки — Віталій Телезін. 4 грудня 2008 року ім’ям Наталі Дзеньків названа зірка в сузір’ї Великого Воза.

Нагадаємо, голлівудську зірку серіалу “Всі жінки – відьми” вразила краса франківської співачки. Зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Алісса Мілано зробила у Фейсбуці репост новини таблоїда “Rare America” про інцидент зі співачкою Ламою. Зіркова уродженка Івано-Франківська Lama (Наталя Дзеньків) потрапила в дивну ситуацію, коли поверталася з відпочинку в Туреччині. Місцеві митники не хотіли випустити її з країни, бо  вважали, що вона виглядає занадто молодо. Адже за паспортом Наталі 41 рік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.