“Вони пpишeлeпкyваті”: героїв “Одруження наосліп” висміяли в мережі

7 березня на каналі 1+1 в ефір вийшов 7 випуск шоу “Одруження наосліп”, в якому дві незнайомі людини одружуються, а потім починають пізнавати один одного.

Героями епізоду стали 42-річна Тетяна та 43-річний Ігор.

Тетяна, яка вирішила взяти участь у проекті, вже була заміжня і має дорослу доньку. Щоб знову побудувати щасливу сім’ю, їй довелося поступатися своїми інтересами.

Її чоловіком у рамках проекту став Ігор. Після 12-річного шлюбу його серце poзбите і він дуже хоче кохання. Але чи зможе він забути своє минуле, щоб побудувати нові стосунки в сьогоденні.

Новий випуск викликав жваві обговорення на YouTube, де був опублікований. За ніч відео подивилися близько 15 тисяч разів і залишили близько 100 коментарів.

Судячи з коментарів, глядачам не сподобався свіжий випуск через героїв. Ігоря назвали нудним, а Тетяну егоїстичною, фальшивою:

“Актриса ще та” (Орфографія і пунктуація авторів збережені, – ред.)

“Якась вона пpибaцaна”

“Самозакохана дама!”

“Ой, яка фальшива жінка. Вона прийшла не заради цієї зустрічі, і взагалі не заради зустрічі, а заради того, щоб показати себе. Ні, вона не перфекціоніст, а бpeхлива позepка, яка грає роль ідеальної ідеалістки. Просто вибрала собі роль і відіграє. причому, грає дуже погано. Бездарно. І на мужика їй плювати, і самооцінка дуже завищена. По суті – як і будь-яка юна дівчина – Таня ловить дypня, який буде її обсипати золотом і носити на руках, а сама у відповідь не дасть навіть елементарної людської поваги, не кажучи вже про підтримку і любов. Ніяка. Стeoвoчка. Актриса погорілого театру”

“Iгор порядна людина, гарний чоловiк, лишь не ту жiнку пiдiбрали”

“Пpишeлeпкyвата, а коли рот відкріває вуха в’януть від слів і манери”

Читайте також  Додому так і не повернувся, зрада і нове кохання: За шість років на заробітках чоловік покохав іншу

“Два тoшнoтика, вона стара дyра літає в хмарах, він (чистокровний українець) хоче щоб все навколо нього крутилося. Все дуже сумно”

“Вона не приємна, всю передачу хотілося її грюкнути, фу”

“На початку хотілося сказати: мовчи жінка, у кінці: стули писок, дypа”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.