Свідчення подруги Зайцевої здивували навіть Дронова

Адвокати помітили численні розбіжності.>

Під час судового засідання у справі “харківської трагедії” вперше змінила свідчення пасажирка Lexus, що влетів у пішоходів, Марина Ковальова.

Дівчина стверджує: авто рухалося на миготливий зелений, при цьому швидкість нібито не перевищувала 75 кілометрів на годину:

“Коли ми під’їжджали до перехрестя, нам горів миготливий зелений. Автомобіль Дронова стояв за десять метрів від світлофора, приблизно на рівні виходу з метро. Volkswagen почав рухатися, Олена сигналила йому, але Дронов не звернув на це уваги”, – пояснила вона.

Ковальова запевняє, що Зайцева якраз у той момент намагалася звернути, аби хоч якось уникнути зіткнення, але завадив водій Touareg – Геннадій Дронов прискорив рух, що спровокувало ДТП. За кілька секунд Lexus винесло на тротуар.

Адвокат Дронова зауважив – швидкість теоретично повинна бути вищою, та пассажирка навідріз відмовилася погоджуватися із цим. Захищала Ковальова і репутацію Зайцевої.

На її думку, підозрювану дуже часто показують мало не наркотично залежною, але вона насправді не така – просто “постійно страждає від головного болю”, тому й була змушена приймати пенталгін. Більш того, ці ліки, мовляв, жодного впливу на керування авто й координацію рухів водія Lexus не мали:

“Я хотіла б почати з того, що в ЗМІ висвітлюють її як наркоманку і мажорку. Але вона дуже добра і чуйна людина, яка допоможе вам у будь-якій ситуації. Я знаю, як їй зараз важко, як вона переживає, як їй хочеться всім допомогти”, – підсумувала Ковальова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.