Героїня дня! У Коломиї жінка привезла сміття під офіс перевізника AVE

Мешканка Коломиї Анна Кавацюк, обурена неякісним наданням послуг з вивезення твердих побутових відходів, привезла сміття під офіс перевізника – фірми AVE.

Про це вона розповіла у соцмережі.

“Благодійна акція: Якщо “АВЕ” не їде по сміття, то сміття їде до “АВЕ”! Не забирають сміття вже більше 6-ти тижнів. Зверталася до керівництва компанії попередньо декілька разів. Пояснення: поламана МАШИНА. В мене виникло запитання: вона у них ОДНА?  Відповідь мені: ви складайте все сміття біля баку, а машина, коли буде їхати, то забере все зараз.

Я так і робила. Набралося за цей період. І кожного ранку, коли я виїжджаю з подвір’я, бачу, як собаки за ніч розірвали пакети і порозтягували все сміття по вулиці. І набридло мені то збирати кожного дня. Вирішила їм допомогти, бо у них ж поламана машина скільки часу, і відвезла їм у офіс. Правда, не все встигла занести всередину, вийшов начальник, почав штовхати зі сходів і закрився всередині. От і залишила решту їм на сходах!!!” – пише жінка.

Інші користувачі позитивно оцінили таку ідею. За їхніми словами, бажання так зробили було у багатьох, бо сміття вивозиться невчасно і неякісно. В коментарях навіть запропонували ідею флешмобу AVE OFFICE CHALLENGE.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.