Звичайні франківчанки стали зірками білбордів (фото)

В Івано-Франківську на рекламні білборди потрапили три франківчанки, які виявились фіналістками модного проекту «BEFORE&AFTER»: держслужбовець Ірина Мартищенко, секретар Тетяна Ярема та хореограф Мар’яна Лебеда.

Жінки у ролі справжніх моделей стали обличчям одного із торгово-розважальних центрів після того, як пройшли повне іміджове перевтілення під час шопінгу у бутиках «Велеса» зі стилістом та професійної фотосесії.

Зауважимо, що проект був започаткований у січні цього року. Його підтримали такі бренди, як: Andre Tan, ZOSIA, Sandalino, Самоцвіти.

Загалом у конкурсі зареєструвалося майже 90 бажаючих учасниць! Професійне журі проекту обрало 3 півфіналісток, яким безкоштовно було надано послуги стилістів.

Протягом останнього тижня в соціальних мережах Facebook та Instagram тривало відкрите он-лайн голосування за найяскравіше перевтілення цих жінок. Загалом взяло участь – 668 вболівальників.

Перемогу з результатом в 384 голоси отримала Мар’яна Лебеда – хореограф студії танцю «Мама Міа», дружина і мама двох чарівних донечок.

Друге місце з 152 голосами і приз глядацьких симпатій виборола Тетяна Ярема – секретар в Івано-Франківському РЕМ, мама двох чудових діток.

Третє місце, набравши 132 голоси, посіла Ірина Мартищенко – заступник начальника відділу управління пенсійного фонду в Івано-Франківську, дружина, мати і бабуся.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.