У Франківську під час затримання нетверезого водія постраждала патрульна

Минулих вихідних вночі в Івано-Франківську патрульні зупинили нетверезого водія. Під час затримання порушник чинив опір, внаслідок чого постраждала патрульна.

За такі дії водій понесе кримінальну відповідальність. Про це на оперативній нараді у міського голови сьогодні розповіла заступник начальника патрульної поліції області Яна Юносова.

Як повідомив в коментарі КУРСу речник патрульної поліції Микола Гурак, подія трапилась на вулиці Кисілевської. Водій автомобіля “Рено” їхав на великій швидкості та не вмикав покажчик повороту. Патрульні зупинили автомобіль. Під час спілкування з водієм патрульні запідозрили, що він нетверезий. В нього була порушена координація рухів та було чітко чутно різкий запах алкоголю.

Від проходження тесту на алкоголь водій відмовився. Поводив себе агресивно, під час спілкування схопив патрульну за руку та намагався її викрутити. Його затримав інший патрульний. Згодом на підмогу приїхав ще один екіпаж та слідчо-оперативна група.

На водія склали протокол за ст. 130. ч.1 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Слідчо-оперативна група зафіксувала напад на працівника патрульної поліції за ст. 345 ККУ ( Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Патрульна звернулась в медзаклад. В патрульної були подряпини на руці та частковий розрив зв`язкок – їй наклали гіпс.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.