Курйоз: Марцінків освячував ліфти

Чого тільки не вигадають політтехнологи аби кандидат виграв вибори. Нещодавно в мережі з’явилася інформація, що мер Івано-Франківська, як виявилося, освячував ліфти. Що насправді сталося під час виборчих перегонів та звідки така кумедна інформація – читайте на Franyk.city.

Листівки-запрошення на освячення ліфту знайшли журналісти одного з місцевих видань. «Освячення ліфта» – ось назва агітаційного матеріалу нашого мера. Кумедний випадок стався тоді, коли Руслан Марцінків був лише кандидатом на пост голови міста від партії «Свобода». Листівку знайшли журналісти.

Сам посадовець розповідає, що пам’ятає цей випадок, але проте, що такий агітаційний матеріал існував насправді він не знав.

Руслан Марцінків розповідає: коли балотувався постійно проводив зустрічі з виборцями, намагався допомогти у вирішенні проблем. Однією з таких став поламаний ліфт у багатоквартирному будинку. Посадовець розповідає, що ініціатива з релігійним обрядом поступила від самих мешканців. Команда ж кандидата лише сконцентрувала кошти на встановлення нового підйомника.

Тим не менш, у цьому випадку Руслан Марцінків не бачить нічого поганого. Мер розповідає, що практика освячення нових об’єктів експлуатації доволі поширена на Західній Україні. Посадовець каже, що священики приходять навіть покропити дитячі майданчики.

Загалом голова міста вважає це нормальною практикою, адже наш регіон дуже піклується про християнські традиції. Деякі приватні підприємства навіть дозволяють працівникам відпочивати на релігійні свята, навіть якщо це недержавний вихідний.

Дійсно курйозом мер вважає той факт, що йому дзвонили зі столиці спитати про технологію освячення. Цей випадок Марцінків розцінює, як доволі кумедний

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.