Його покривали не тільки батьки: школяра-вбивцю сім’ї з Павлограда цинічно рятують від покарання

Відбулося судове засідання у справі щодо резонансного вбивства, яке сколихнуло жителів міста Павлограда на Дніпропетровщині

Суд вирішив долю 18-річного школяра, який скоїв подвійне вбивство та ще один замах на життя. Злочинцеві обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою у СІЗО.

На засідання він прибув із перемотаними бинтами руками. Адвокат підозрюваного у вбивстві Володимир Маньковський заявив, що його підзахисний захищав себе, однак зараз нібито не пам’ятає подробиць інциденту.

Місцеві активісти говорять, що прийомна мати хлопця – колишня голова Павлоградського міського суду, а прийомний батько – колишній працівник прокуратури. Підозрюваного називають справжнім нелюдом, якого боявся весь район.

При цьому жителі міста скаржаться, що завдяки родинним зв’язкам хлопець постійно уникав покарання за свої злочини.

Сьогодні в Павлограді поховали 4-річного хлопчика і його батька, які стали жертвою школяра. Попрощатися з загиблими прийшли родичі, сусіди, друзі й знайомі. Вони зібралися біля будинку убитих, де помолилися й згадали їх добрим словом.

Нагадаємо, в Павлограді школяр влаштував криваву розправу над своїми сусідами.

Надзвичайна подія сталася в ніч на 11 березня. Про інцидент повідомив перехожий, який почув крики з приватного будинку. У дворі одного з будинків він побачив вбитого чоловіка і закривавлену жінку, яка сказала, що в будинку вбивають її дитину.

Копи які оперативно прибули на місце трагедії виявили труп чоловіка, закривавлену жінку і тіло дитини з численними колото-різаними ранами. Жінці вдалося врятувати життя, а дитина померла від отриманих травм.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати всі обставини трагедії. 10 березня близько 23:20 У двері будинку постукали. Господар відкрив двері і останнє, що він побачив – молоду людину з ножем на порозі. Хлопець завдав чоловікові ножові поранення, несумісні з життям.

Читайте також  Без масок і дистанції: на Прикарпатті зафіксували 65 порушень у роботі ринків

На шум вибігла дружина, яку вбивця поранив тим же ножем. Розбивши вікно, хлопець заліз в дитячу і напав на сплячу дитину. Після розправи над сім’єю вбивця зник з місця злочину, але згодом його затримали.

За словами глави Національної дружини Павлограда Сергія Тищенка, зловмисник напав з ножем на сім’ю, чоловіка з 4-річною дитиною зарізав на смерть, а 35-річній жінці на 38-му тижні вагітності вдалося вижити. Тищенко повідомив, що вбивцею є 18-річний Валентин Земцов, мати якого працювала в суді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.