ПОМЕР ЩЕ ОДИН ПРИКАРПАТСЬКИЙ БОЄЦЬ АТО

2-890x395

24 квітня обірвалося життя 49-річного мешканця Надвірної, який добровольцем пішов у зону АТО, Юрія Метницького.

Військову службу проходив у складі 53-ї механізованої бригади, в/ч Польова пошта в 0927 м.Сєвєродонецьк. Безпосередньо брав участь в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, зокрема під Авдіївкою, на шахті «Бутівка».

 

Під час ротації проходив навчання на полігоні «Широкий Лан», де і отримав загострення страшної хвороби, яка забрала його життя, коли чоловік повернувся додому.

 

Громадський активіст Михайло Андрійович повідомив у Фейсбуку, що мала місце травма – куля “під кутом” поцілила в пластину бронежилета в області грудей, спричинила забій органів грудної клітки.

 

У зв’язку зі смертю Юрія Михайловича, відповідно до розпорядження міського голови №44-р від 25.04.2016 року, 25-26 квітня 2016 року оголошено днями жалоби на території м.Надвірна.

 

У дні жалоби приспустити Державний прапор України на адмінбудинку Надвірнянської міської ради, будівлях і спорудах державних підприємств, установ та організацій; відмінити на території міста Надвірна розважальні заходи, спортивні змагання, внести зміни до програм телепередач.

Джерело firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: