“Хотіла мінометами обрушити купол ВР і автоматами добити тих, хто виживе”: Луценко висунув жорсткі звинувачення на адресу Савченко

Нардеп після атаки на парламент планувала добивати депутатів з автомата, розповів генпрокурор.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала здійснити напад на Верховну Раду. Про це він сказав під час виступу в парламенті.

За його словами, нардеп після атаки на парламент планувала добивати депутатів автоматом.

“У слідства є незаперечні докази, що Надія Савченко, народний депутат України особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки про те, як провести терористичний акт тут в цьому залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі – урядову і посадову мінометами, обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто виживе”, – сказав Луценко.

Нагадаємо, 8 березня стало відомо, що на контрольному пункті в’їзду і виїзду “майорських” на Донбасі був затриманий керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан.

Як виявилося, за інформацією силовиків, затриманий нібито планував серію терактів, зокрема вибухи в Києві і вбивство депутатів, чиновників, в тому числі і керівництва країни. В результаті 9 березня суд заарештував Володимира Рубана без права застави. Він отримав два місяці утримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.