«Її згвалтували, потім вбили, а чоловік просто втік»: Жорстоке вбивство жінки поставило на вуха всю країну

Чоловік розповів, що до сих пір шкодує, що послухався її і залишив одну з вбивцею.

64-річний Брайан Меліто, чия дружина була жорстоко зґвалтована, а потім убита на Карибському пляжі, розповів про останні миті перед тим, як її схопили. Єдине, що тоді сказала 29-річна Джесіка Колкер, так це “Тікай!”, коли він хотів наздогнати вбивцю, повідомляє Mirror.

Джессіка насолоджувалася першим днем ​​своєї відпустки в Гренаді, коли їй назустріч з джунглів вийшов засуджений насильник. Девід Бенджамін притулив до її горла ніж і прогарчав: “Пішли зі мною”. Брайн просив забрати у них всі гроші, аби він залишив дружину, але злочинець потягнув її в джунглі. Тоді чоловік, озброївшись каменем і палицею, пішов за ними, маючи намір врятувати Джессіку. Але злочинець заманював його все глибше в зарості, і тоді дружина закричала: “Біжи, будь ласка”.

“Це єдине, що я хотів би проігнорувати. Я завжди буду звинувачувати себе в тому, що послухався і пішов, сказавши, що повернуся за нею”

Брайан розповів співробітникам готелю про те, що сталося, і вони викликали поліцію. Чоловік тут же побіг назад в джунглі, але знайшов напівголе тіло дружини, яке лежало обличчям вниз. Втім, поліцейські стверджують, що якби Брайан залишився, то, найімовірніше, був би теж мертвий.

Брайан і Джессіка зустрілися в лютому 2013 року на танцювальному семінарі в Коста-Ріці. Незабаром у них почався бурхливий роман, і, за словами чоловіка, він відчув себе найщасливішим на світі. Пара побралася в 2014 році під час подорожі по узбережжю в Італії, в тому ж році вони одружилися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.