Весняні канікули переносяться на інший період

Цього року прикарпатські школярі встигли відпочити і на планових канікулах і на численних карантинах, через епідемії хворіб, або холод у шкільних приміщеннях. Та скільки б карантинів не було, весняних канікул ніхто не відміняв. От лише вирішили перенести їх на трішки більш зручніший період, повідомляє Франик.

Канікули повинні були розпочинатися вже з понеділка і тривати весь останній тиждень березня. Але у департаменті освіти вирішили, що це дуже не раціонально, зважаючи на те, що одразу після канікул розпочнеться Страсний тиждень, а потім і Великдень.

Зважаючи на досвід минулих років, батьки саме в цей період найбільше відпрошують дітей з занять, щоб поїхати разом до родичів, чи підготуватися до Великодня.

Через це канікули вирішили перенести на тиждень і тепер вони розпочнуться 2 квітня і триватимуть до закінчення Великодніх свят.

Дуже хороше рішення, котре скоріш за все підтримають і вчителі і учні з батьками.

Щодо закінчення  навчального семестру, то цього року це буде 25 квітня, в цей день і відбудуться останні дзвоники.

Ну а потім випускники будуть складати зовнішнє незалежне оцінювання. До слова, вчора 19-го березня, закінчилася реєстрація на ЗНО. Тепер за поштовим штемпелем будуть надіслані документи учасникам тестування. За попередньою інформацією, кількість бажаючих скласти зовнішнє оцінювання, цього року зросла.

Нагадаємо, що минулого року франківська молодь найкраще серед українських випускників, написала зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Побажаємо їм успіху і в цьогорічному тестуванні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.