Вони познайомилися в інтернеті – вона шукала кохання, він коханку

Вони познайомилися в Інтернеті. Переписка якось відразу не заладилася – він нападав з якимись претензіями, вона уїдливо огризалась. Ну прям як у мене з дружиною.

– Якась проблемна дівчина, не варто з нею зв’язуватися, – подумав він і запросив її на побачення.

– Хам трамвайний! Зараз нахамлю у відповідь і не буду з ним більше листуватися, – вирішила вона і, отримавши запрошення на побачення, погодилася. Весь день вона думала, піти чи ні, вже зібралася відмовитися, але так і не змогла вигадати яку-небудь правдоподібну причину. Він теж хотів подзвонити і збрехати, що зайнятий, але до призначеної ділової зустрічі залишалася ще ціла година, і він подумав, що чашка кави не завадить, хай і не в дуже приємній компанії. Кава була цілком пристойною, атмосфера – напруженою.

– Дівчина начебто нічого, для ceксу на пару раз зійде, – подумав він і запропонував підвезти до будинку, оскільки йому це було по дорозі.

– Сьогодні ж видалю свою анкету з сайту, набридло зустрічатися з такими придурками, краще все життя ходити пішки, – вирішила вона і сіла в машину.

Пізно ввечері вона зайшла на сайт знайомств, щоб видалити анкету і побачила, що він теж в Інтернеті.

– З іншими дівчатами переписується, напевно, я йому не сподобалася, – подумала вона і чомусь сумно зітхнула.

– За мужиками полює, так і знав, що не треба було зустрічатися, – вирішив він, побачивши її на сайті, запропонував зустрітися ще раз, коли у обох буде більше часу, щоб можна було спокійно поговорити.

Вона погодилася і вони призначили зустріч завтра в тому ж кафе. Вдень він дзвонив кілька разів, хотів скасувати зустріч, але вона спочатку не брала трубку, потім її номер був недоступний.

Читайте також  На Говерлу провели інтернет

– Дитячий садок якийсь, якщо не хоче розмовляти, не треба було погоджуватися на побачення, – розлютився він і вирішив більше не дзвонити.

Вона вже збиралася йти з роботи, коли виявила, що розрядився телефон – часу було обмаль, а вони не домовилися, де і о котрій зустрічаються. Вона помчала додому, поставила телефон на зарядку і відразу йому передзвонила – номер був зайнятий, вона змогла додзвонитися тільки хвилин через двадцять. Він роздратовано відповів, що вже давно сидить у кафе і якщо вона не з’явиться через 10 хвилин, він просто піде.

– Дорослий солідний мужик, а поводиться, як дитина! Ось на зло не поїду, хай сидить там один, в своєму безглуздому кафе, – розлютилася вона і побігла в метро, ​​благо воно було поруч з будинком.

Вона приїхала через півгодини, він ще сидів у кафе і вони проговорили довго-довго.

– А він нічого, досить цікавий і привабливий чоловік, не в моєму правда смаку, але попити іноді кави і поговорити цілком зійде, – подумала вона.

– Ні за що більше не стану зустрічатися з цією навіженою, неорганізованої дівчиною, навіть заради ceксу, – вирішив він для себе остаточно і запросив сходити завтра в кіно.

Через тиждень, після боулінгу, він завіз її додому і вона запросила його зайти, подивитися, як вона живе.

– Яка класна! Добре, що вона написала перша – я б нізащо не подумав, що за такою сірою анкетою може ховатися така дивна дівчина, – подумав він вранці і запросив її з’їздити куди-небудь в наступні вихідні.

– Треба швидше кидати його, поки не затягнуло. Зараз скажу, що спізнююся на роботу, хай вимітається скоріше, – вирішила вона і пішла готувати сніданок.

Читайте також  У Києві коронавірус вдарив по дітях та молоді: Кличко озвучив свіжу статистику

Через місяць він запросив її до себе додому.

– Класна квартира, та й господар нічого, так ceкcyально кавy варить, я б переїхала, не роздумуючи, – помріяла вона, посміхнувшись.

– Жax, яка негосподарська! Посуд ввечері мити не стала, вранці постіль не заправила – така примхлива дівчина мені точно не потрібна, – подумав він і запропонував їй переїхати до нього, пообіцявши щоранку возити на машині на роботу.

Через рік вони вирішили відзначити річницю знайомства.

– Щось ми давно не сварилися, навіть дивно, що все так добре, – думала вона, дістаючи з духовки свою фірмовн страву, якн він обожнював.

– Хто придумав цю дурну романтику? Невже не можна просто попити пива і подивитися футбол? – подумав він, запалюючи свічки і в сотий раз перевіряючи, чи не забув покласти обручку під її серветку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.