Не навчанням єдиним: 15-річна франківчанка створює неймовірні торти

В підлітковому віці діти мають різноманітні хобі: хтось цікавиться музикою, хтось спортом чи танцями.

Франківчанці Анастасії Іванишин всього 15 років, але вона вже випікає на замовлення неймовірні торти та тістечка і має власну сторінку в інстаграмі, де продає свої кондитерські вироби. Найцікавіше, що при цьому дівчина встигає ще й займатися волейболом, відвідувати спортивний зал та готуватися до ЗНО, пише Бліц-Інфо.

Юна кондитерка розповідає, що займалася багато чим, перш ніж знайти своє покликання.

Спершу це був handmade, виготовляла іграшки з шерстрі, різні тваринки, прикраси. Дійшло до того що я робила такі вироби на замовлення, але це займало досить багато часу і вже скоро я перестала цим займатися. Втім я з дитинства я дуже любила чудити щось на кухні. Пам’ятаю своє фірмове печиво, яке неможливо було їсти, але всі казали що воно дуже смачне (мені було десь 9 років). Це напевне і було першим поштовхом. Дякую за це своїм рідним, які гамали те печиво“, – каже Настя.

Дівчина пригадує, що завжди шукала в інтернеті якісь цікаві рецепти та втілювала їх в життя. Найбільш любила творити щось солодке, і так тортик за тортиком почала робити це на замовлення.

Хоч мені лише 15, але якось жалію, чому не почала робити це ше раніше. Якось так. Не зупиняюся на досягнутому та маю дуже багато планів на майбутнє, які зовсім скоро втілю в реальність, адже час минає дуже швидко. Задумуюся піти на Мастер шеф підлітки“, – ділиться планами Настя.

Всі фото зі сторінки space_of_cakes.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.