Скандал у Верховній Раді: Луценко заявила, що Україна повинна визнати Путіна легітимним президентом

Сьогодні у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який оголошує вибори в Росії незаконними.

Після того, як голосування за нового президента РФ пройшли включеному Криму, багато Європейських країн заявили про те, що Володимир Путін не дивлячись на свою перемогу, не може вважатися легітимним президентом. В Україні депутати зробили відповідну заяву, і розповіли, що підготували звернення до Радбезу і Генасамблеї ООН із закликом визнати вибори незаконними.

Не дивлячись на це, дружина генпрокурора Юрія Луценка Ірина заявила про те, що Україна повинна визнати Путіна. На її думку, така дія необхідна для того, щоб домовитися про видачу державі політв’язнів, які перебувають на території Росії.

“Давайте не забувати про наших політичних в’язнів, які перебувають і в РФ, і в тимчасово окупованому Криму, яких нам потрібно звільняти, яких нам потрібно підтримувати і допомагати. Якщо президент Росії буде визнаний нами нелегітимним, то ми не зможемо з ним розмовляти і домовлятися за такими вагомими і чутливими позиціями для нас. Тому в зал будуть подані дві позиції. Я думаю, що розумна державна позиція на користь України буде підтримана залом, але визначати буде зал”, – сказала Луценко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.