“Пропоную пeрeворот. Треба прибрати фізично – всіх і зразу”: з’явилось повне відео з Савченко і Рубаном

Народний депутат Надія Савченко у розмові із керівником “Офіцерського корпусу” Володимиром Рубаном запропонувала здійснити державний переворот у країні з метою усунення чинної влади.

Відео із розмовою було продемонстроване в залі Верховної Ради, де сьогодні парламентарі даватимуть згоду на її арешт.

“Я пропоную переворот.  Тому що їх нада убирать фізично – причом всіх і зразу. Це є один метод. Один день і тільки зсередини. Може бути пару днів. Но тільки один день найбільш удачний. До цього нада ждать ще до року часу. Далі нада робити так, щоб вони бігли. Тоєсть мене менше цікавить правітєльствєнний квартал, мене більше цікавлять їхні жиліща. Я думаю, що вони почнуть бігти, коли їм не буде куди вертаться. І вони почнуть бігти всі. Дальше ваша задача – це держать порядок… Ми повинні зробить так, щоб не почалося хаосу”, – сказала вона.

“В будь-якому випадку, якщо ми зараз не зробимо цей проект, любими способами, тоді вобще не нада жить…”, – додала Савченко.

Рубан їй відповів, що хаосу боятися не варто.

“Хаос потрібен. Хаосом потрібно керувати”, – сказав він.

Нагадаємо, Савченко інкримінують взаємодію із ватажками бойовиків, змову із Володимиром Рубаном, який уже під арештом, та підготовку терaкту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави та захоплення влади.

Савченко визнала, що причетна до вивезення збрoї з окупованих територій та розмов про організацію терaктів. Але назвала це власною спецоперацією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.