Ліга чемпіонів: “Реал” у відсутності Роналду зіграв внічию з “Манчестер Сіті”

У Манчестері завершився перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому “Сіті” приймав мадридський “Реал”. Матч завершився безгольовою нічиєю – 0:0.

Football Soccer - Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League Semi Final First Leg - Etihad Stadium, Manchester, England - 26/4/16 Real Madrid's Gareth Bale in action with Manchester City's Vincent Kompany Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Football Soccer – Manchester City v Real Madrid – UEFA Champions League Semi Final First Leg – Etihad Stadium, Manchester, England – 26/4/16
Real Madrid’s Gareth Bale in action with Manchester City’s Vincent Kompany
Reuters / Phil Noble
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

У цій грі обидві команди створили достатньо моментів для взяття воріт суперника, але певна неузгодженість у діях гравців атакуючої лінії, і у “Реала”, і у “Сіті”, не дозволила командам забити хоча б раз на двох.

На грі гостей також позначилася відсутність у складі лідера Кріштіану Роналду. Про те, що зоряний порутгалец не вийде на гру стало відомо безпосередньо перед початком матчу. Роналду отримав м’язову травму правої ноги в домашньому матчі 34-го туру чемпіонату Іспанії з «Вільярреалом» (3:0). Тим не менш, він полетів з командою в Манчестер, але в останній момент у стані мадридців вирішили, що гравець пропустить матч. Всю гру Роналду просидів на лавці запасних.

Таким чином, у матчі в Мадриді “Реал” влаштує тільки перемога, в той час як “Сіті” для виходу у фінал буде досить результативної нічиєї. У разі повторення рахунку першої гри – 0:0, буде призначено додатковий час і, при необхідності, серія пенальті.

Матч-відповідь відбудеться в Мадриді у вівторок, 3 травня.

Як повідомляв УНІАН, у середу, 27 квітня, в Мадриді відбудеться перший матч в іншій півфінальній парі Ліги чемпіонів “Атлетико” – “Баварія” (Мюнхен).


Джерело: http://sport.unian.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: