Її тіло знайшли без очей після того, як вона поскаржилася на свого хлопця в Мережі

У ролику 26-річна дівчина розповідає, що для її хлопця, ватажка банди, вбивати – це своєрідне хобі.

Незадовго до своєї смерті модель з Венесуели Кенні Фінол виклала шокуюче відео, на якому її буквально не можна дізнатися. В кінці минулого року її жорстоко побили, після чого вона вирішила записати це звернення, в якому попросила дати їй час відновитися, щоб втекти з країни. На кадрах видно, що обличчя постраждало, сильно опухло і суцільно покрито кривавими патьоками, повідомляє Mirror.

Кенні також розповіла, що постраждала від рук свого бойфренда Брайана Маурісіо Гонсалеса, який сунув їй в рот пістолет і погрожував вбити. Через чотири місяці біля школи в Мексиці знайшли понівечений труп дівчини. На її голові був поліетиленовий пакет, обличчя було облито кислотою, а очі виколоті. Пізнати загиблу вдалося за відбитками пальців.

Гонсалес є главою злочинного картелю La Union Tepito, який звинувачується у вимаганні, продажу наркотиків і викрадення людей. У вересні 2017 року Кенні, яка мріяла бути схожою на Періс Хілтон, розлучилася з ним. Незабаром він почав відносини з іншою дівчиною, і вже в грудні її знайшли мертвою з кульовим пораненням в голову.

“Я жила разом з ним, і кілька разів він вбивав прямо у мене на очах. Для нього це було хобі”

У той же день Кенні розповіла друзям, що Гонсалес подзвонив їй і сказав: “Ти мені більше не подобаєшся. Я вбив їх усіх, щоб попередити тебе… Тепер ти наступна”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.